Ομάδα

Ο Βασίλειος Ράπτης είναι χειρουργός οδοντίατρος, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών του, ανοίγει το ιδιωτικό του ιατρείο στη Γλυφάδα όπου για έξι χρόνια ασκεί όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής δίνοντας έμφαση στην προσθετική και αισθητική, συστεγαζόμενος με τον οδοντοτεχνίτη πατέρα του Γεώργιο Ράπτη.

Το 2010 τον βρίσκει να συνέχιζει τις σπουδές και να ασκεί τα καθήκοντα του στη Σουηδία, όπου και για 9 χρόνια εργάζεται τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας (Folktandvården). Εκεί είχε την ευκαιρία να μετέχει σε ένα περιβάλλον όπου ο παροιμιώδης επαγγελματισμός, η επιστημονική έρευνα και η υψηλή τεχνογνωσία, αποτέλεσαν το θεμέλιο λίθο, για τη βέλτιστη δυνατή παροχή υπηρεσιών στο τομέα Οδοντιατρικής υγείας.

Η θέση του ως επειγοντολόγου οδοντιάτρου, καθώς και η καθημερινή του επαφή με ευαίσθητες ομάδες όπως αυτές των παιδιών και των οδοντιατρικά φοβισμένων ασθενών συνέβαλε τα μέγιστα για την απόκτηση επαγγελματικού πλουραλισμού, κατά την αντιμετώπιση του ιδιαζούσης οδοντιατρικής φροντίδας ασθενούς.

H συμμετοχή του σε πληθώρα σεμιναρίων και η παράλληλη εκπαίδευση του στο πρόγραμμα Dentistry Implants στην Οδοντιατρική Ακαδημία Στοκχόλμης, του έδωσε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με την σύγχρονη Εμφυτευματολογία και την Προληπτική Οδοντιατρική ενω παραμένει και ενεργό μέλος του Νοσοκομείου Herrgärdet του Västerås Σουηδιάς.

Η Παυλίνα Καραβίδα είναι χειρουργός οδοντίατρος, και είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συνεχίζει την πρακτική της εκπαίδευση σε Δημόσιες Υγειονομικές Δομές της περιφέρειας Δ.Ελλάδας, καλύπτοντας όλο το φάσμα της κλινικής οδοντιατρικής.
Εν συνεχεία εργάζεται επί πέντε έτη σε οδοντιατρικές κλινικές της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας πλειάδα απαιτητικών περιστατικών, ενώ πλέον είναι μέλος και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.  
Στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισής της, έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες και καινοτόμες εξελίξεις στο χώρο της Οδοντιατρικής επιστήμης.Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε εγχώρια και διεθνή περιοδικά καθώς και σε οδοντιατρικά συνέδρια δίνοντας έμφαση στην ειδικότητα της Στοματολογίας και στις παθήσεις της στοματικής και περιστοματικής περιοχής. 
Σήμερα εργάζεται στο Raptis Dental Clinic, ως χειρουργός οδοντίατρος, παρέχοντας πλήρη κλινική κάλυψη γενικής, επανορθωτικής, αισθητικής και χειρουργικής οδοντιατρικής. 
Στόχος της είναι η πρόληψη και η παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής περίθαλψης, με γνώμονα την ευαισθησία, την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα απέναντι στις επιθυμίες και στις προσδοκίες του σύγχρονου ασθενούς.

Παπαστράτου 13, Αγρίνιο 301 31
(Κτήριο Λαζαρίνη)

Δευτέρα 09:00 – 14:00
Τρίτη 09:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00
Τετάρτη 09:00 – 14:00
Πέμπτη 09:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00
Παρασκευή 09:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00
Σάββατο κατόπιν ραντεβού
Κυριακή κλειστά

 

Social Media

Search the website

clear